Author Topic: flashing wrt54gl v1.1 on win32  (Read 1132 times)

cjae

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
flashing wrt54gl v1.1 on win32
« on: May 14, 2012, 07:35:28 PM »
Hi, I am trying to use the taio universal jtag card plugged directly into the back of the tower. Is there a problem doing it this way since I cannot come up with a reason it will not recognize the cpu. If I put the adapter out and launch tjtag3.exe -probeonly I get the same result. I have ensured the printer port is set to ecp and that it is in device manager. I have it pinned out to:

Insert one end of the red flexible cable to D2, and the other end to your router's TDI, in this case is PIN 3.
Insert one end of the yellow flexible cable to D3, and the other end to your router's TCK, in this case is PIN 9.
Insert one end of the green flexible cable to D4, and the other end to your router's TMS, in this case is PIN 7.
Insert one end of the blue flexible cable to D13, and the other end to your router's TDO, in this case is PIN 5.
Insert one end of the black flexible cable to GND, and the other end to your router's GND, in this case is 2, 4, 6, 8 or 10.

I have tried on to wrt54gl routers and checked my connections for conductivity. I ve used version 3.0.1 and 3.0.2.

I have spent many hours on this and need some help please. TIA. Feel free to email me as well

Mike

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 289
Re: flashing wrt54gl v1.1 on win32
« Reply #1 on: May 16, 2012, 03:16:33 PM »
what is the tjtag error message?  can you try zJTAG from our download site?

thanks